Reprezentant Dancop in RomaniaOglinda supraveghere

Dancop

Reprezentat în România de LEOBIS GRUP

    DANCOP este producătorul de vârf a oglinzilor din acryl ÅŸi policarbonat, certificate TÜV ÅŸi care posedă certificate care atestă rezistenÅ£a la  testele de vânt puternic.

    Aceste oglinzi au fost folosite cu succes în industrie,în traficul rutier ÅŸi centre comerciale pe parcursul anilor.Primele oglinzi au fost produse în fabrica din Danemarca încă din anul 1975,de atunci,know-how-ul a fost dezvoltat ÅŸi îmbunătăţit ÅŸi  sortimentele de produse  au fost mult lărgite.

    DANCOP este unul din puÅ£inii producători de oglinzi din acryl ÅŸi policarbonat care efectuează controale de calitate pe tot traseul de producÅ£ie de la concepÅ£ie ÅŸi dezvoltare până la produsul finit,singura modalitate de a asigura o calitate constant maximă în orice moment.

    Acest lucru face posibilă satisfacerea cererii mari de pe piaţă în condiÅ£iile în care producÅ£ia de bază este situată în fabricile din Danemarca iar toată logistica legată de vânzări ÅŸi livrări se operează ÅŸi coordonează  din Germania.

    În afară de oglinzi, DANCOP oferă o gamă completă de produse din poliuretan pentru asigurarea protecÅ£iei împotriva impactului.Gama de produse a crescut în mod constant în conformitate cu cerinÅ£ele pieÅ£ii ÅŸi a distribuitorilor,prin adăugarea de noi branduri,rezultat al evoluÅ£iei proprii,sau prin adăugarea unei mici părÅ£i de produse pentru revânzare.

    Această combinaÅ£ie creată de interesele producătorilor ÅŸi a clienÅ£ilor permite realizarea unei legături armonioase pe lanÅ£ul de desfacere a produselor.

    ProfitaÅ£i de oferta noastră bogată! Echipa noastră de vânzări va fi bucuroasă să vă ajute cu orice informaÅ£ii veÅ£i dori.

     Cu respect,
     Echipa DANCOP InternaÅ£ional

     www.dancop.com

Catalog Oglinzi

Oglinda UNI-SIG

Oglinda UNI-SIG

Oglinda UNI-SIG, prevăzută cu bandă reflectorizantă asigură siguranţa traficului pe şosele, hale ...

Vezi detalii Oglinda UNI-SIG
Oglinda TM-H

Oglinda TM-H

Oglinda TM-H (încălzită ÅŸi protejată împotriva îngheÅ£ului) creÅŸte siguranÅ£a traficului ...

Vezi detalii Oglinda TM-H
BM 90

BM 90

Datorită formei sale care permite aplicarea în colÅ£urile încăperilor (spaÅ£iilor comerciale,magazinelor) ...

Vezi detalii BM 90

Indicatoare de SecuritateAvertizare Protectie Leobis Grup MuresOglinzi Supraveghere Leobis Grup Mures