Reprezentant Dancop in RomaniaOglinda supraveghere

Dancop

Reprezentat în România de LEOBIS GRUP

    DANCOP este producătorul de vârf a oglinzilor din acryl şi policarbonat, certificate TÜV şi care posedă certificate care atestă rezistenţa la  testele de vânt puternic.

    Aceste oglinzi au fost folosite cu succes în industrie,în traficul rutier şi centre comerciale pe parcursul anilor.Primele oglinzi au fost produse în fabrica din Danemarca încă din anul 1975,de atunci,know-how-ul a fost dezvoltat şi îmbunătăţit şi  sortimentele de produse  au fost mult lărgite.

    DANCOP este unul din puţinii producători de oglinzi din acryl şi policarbonat care efectuează controale de calitate pe tot traseul de producţie de la concepţie şi dezvoltare până la produsul finit,singura modalitate de a asigura o calitate constant maximă în orice moment.

    Acest lucru face posibilă satisfacerea cererii mari de pe piaţă în condiţiile în care producţia de bază este situată în fabricile din Danemarca iar toată logistica legată de vânzări şi livrări se operează şi coordonează  din Germania.

    În afară de oglinzi, DANCOP oferă o gamă completă de produse din poliuretan pentru asigurarea protecţiei împotriva impactului.Gama de produse a crescut în mod constant în conformitate cu cerinţele pieţii şi a distribuitorilor,prin adăugarea de noi branduri,rezultat al evoluţiei proprii,sau prin adăugarea unei mici părţi de produse pentru revânzare.

    Această combinaţie creată de interesele producătorilor şi a clienţilor permite realizarea unei legături armonioase pe lanţul de desfacere a produselor.

    Profitaţi de oferta noastră bogată! Echipa noastră de vânzări va fi bucuroasă să vă ajute cu orice informaţii veţi dori.

     Cu respect,
     Echipa DANCOP Internaţional

     www.dancop.com

Catalog Oglinzi

TRANSPO

TRANSPO

Oglinda cu unghi larg de vizualizare TRANSPO este ideală pentru utilizarea în zonele de producţie.Unghiul larg măreşte ...

Vezi detalii TRANSPO
EXPLORER

EXPLORER

Oglinzile cu unghi larg de vizualizare EXPLORER,asigură prin geometria constructivă convexă de 180 grade,o rază optimă de ...

Vezi detalii EXPLORER
BM 180°

BM 180°

Oglinda BM 180 este o oglindă jumătate din cea semi-sferică.Este o investiţie realizată pentru eficientizarea şi creşterea ...

Vezi detalii BM 180°

Indicatoare de SecuritateAvertizare Protectie Leobis Grup MuresOglinzi Supraveghere Leobis Grup Mures